ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
Εκκλησιαστικές Κατασκευές
 
Η επιχείρησή μας “Σιάχος” που εδρεύει στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των ξυλόγλυπτων εργασιών και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον σχεδιασμό και την κατασκευή Εκκλησιαστικών κατασκευών σε οικονομικές τιμές.
 
Αναλαμβάνουμε ειδικές ξύλινες - ξυλόγλυπτες κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής υπεροχής όπως τέμπλα, εικονοστάσια, άμβωνες κ.α.
 
Κάθε ξυλόγλυπτο έργο μας είναι προσεγμένο και στην παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι το τελικό φινίρισμα, με σχέδια και παραστάσεις που εναλλάσσονται συνεχώς. Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ποιότητα κατασκευής, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πάντα ξυλεία άριστης ποιότητας.
 
Αναλαμβάνουμε ξυλόγλυπτες εργασίες σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας και στην ευρύτερη περιοχή.
 
 

Επίσης ακολουθήστε τα προφίλ μας και δείτε δουλειές μας κι εδώ:

Θεοφάνης Σιάχος               Φάνης Σιάχος


Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τις ξυλόγλυπτες εργασίες μαζί με τη συσσωρευμένη εμπειρία μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε εγγυημένης ποιότητας προϊόντα. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να τις ικανοποιήσουμε μέσα στο σωστό χρονοδιάγραμμα και φυσικά σε προσιτές τιμές.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας!
Θέρμο, Αιτωλοακαρνανία
Τηλ: 2644022721 Κιν: 6946540832, 6947253795
Εκκλησιαστικές Κατασκευές Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας