ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
Σιάχος
 
Η επιχείρησή μας “Σιάχος” που εδρεύει στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην κατασκευή επίπλων, ξυλόγλυπτων εργασιών καθώς και εκκλησιαστικών κατασκευών σε οικονομικές τιμές και άριστη ποιότητα. 
 
Παραμένοντας έως και σήμερα πιστοί στην παράδοση και την τέχνη του ξύλου και δημιουργούμε μοναδικά έπιπλα από ξύλο για κάθε χώρο, όπως κουζίνες, έπιπλα μπάνιου, τραπέζια, καρέκλες, ντουλάπες, πόρτες καθώς και εκκλησιαστικές κατασκευές όπως τέμπλα εκκλησιών, αναλόγια, εικόνες κ.α. 
 
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ξυλόγλυπτες δημιουργίες σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια και μπορούμε να δώσουμε στο ξύλο την μορφή που θέλετε, με στόχο να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απλές αλλά ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες. 
 
Αναλαμβάνουμε ξυλόγλυπτες εργασίες σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας και στην ευρύτερη περιοχή και μπορούμε να καλύψουμε αποτελεσματικά τόσο τις ανάγκες του σπιτιού σας όσο και του επαγγελματικού σας χώρου. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
 
 

Επίσης ακολουθήστε τα προφίλ μας και δείτε δουλειές μας κι εδώ:

Θεοφάνης Σιάχος               Φάνης Σιάχος


Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τις ξυλουργικές εργασίες μαζί με τη συσσωρευμένη εμπειρία μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε εγγυημένης ποιότητας προϊόντα. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να τις ικανοποιήσουμε μέσα στο σωστό χρονοδιάγραμμα και φυσικά σε προσιτές τιμές.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας!
Θέρμο, Αιτωλοακαρνανία
Τηλ: 2644022721 Κιν: 6946540832, 6947253795
Εκκλησιαστικές Ξυλόγλυπτες Κατασκευές - Έπιπλα | Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας